Kävijäopas

Sisällysluettelo

Mitä mukaan?
Pöytäpaikka
Saapuminen
Tapahtumapaikka
Hygienia ja peseytyminen
Nukkuminen
Ruokailu
Kodinkonealue
Pohjakartat

Mitä mukaan?

 • Tietokone/konsoli & näyttö/televisio
 • Tarvittavat johdot
 • Näppäimistö, hiiri ja hiirimatto (konsoliohjain)
 • Kuulokkeet (kaiuttimet kielletty kts. säännöt)
 • Verkkokaapeli (7 - 10 metriä pitkä)
 • Käyttöjärjestelmän media & tarvittavat ajurit (pahan päivän varalta)
 • Sähköjatkojohto (2 - 3 os. ja n. 1,5 - 5 m pitkä)

Viihtyminen

 • Makuupussi, tyyny ja makuualusta (nukkuma-alueella on kylmä betonilattia)
 • Vaihtovaatteet
 • Hygieniavälineet (hammasharja, shampoo, deodorantti)
 • Pyyhe
 • Mahdolliset eväät (huom. paikan päällä ravintola)
 • Konepaikalle voi halutessaan tuoda oman tuolin

Suosittelemme

 • Taskulamppu
 • Puhelimen laturi
 • Särkylääkettä (päänsärky voi iskeä)
 • Korvatulpat

Pöytäpaikka

Normaali pöytäpaikka on kooltaan n. 82x70cm. Pöytäpaikalle tarjoamme vain yhden sähköpistokkeen, eli varaudu ottamaan mukaasi n. 3 metriä pitkä 2 - 3 -os jatkojohto (pidä huoli että sähköjohtosi ovat virheettömässä kunnossa!). Tarjoamme lisäksi konepaikalle yhden verkkopistokkeen, eli tarvitset 7 - 10 m pitkän verkkokaapelin. Konepaikalle ei saa kytkeä mitään kodinkoneita tai omia modeemeja/kytkimiä.

HUOM! Mikäli tuot konepaikallesi pelikonsolin ja tietokoneen, tulee sinun pitää huoli ettet ylitä konepaikan sähkötehorajoituksia!

Saapuminen

Ovet ovat auki koko tapahtuman ajan. Voit halutessasi saapua tapahtumaan vaikka perjantaina!

Autolla tapahtumaan

Monelle on varmastikin helpointa saapua tapahtumaan omalla autolla. Tapahtumapaikka sijaitsee n. 6 km päässä Tampereen keskustasta osoitteessa Ilmailunkatu 20, 33901 Tampere. Ajo-ohjeet kotoasi tapahtumapaikalle on varmasti helpointa katsoa itse suosimastasi karttapalvelusta. Tampereen seudulla voit seurata "Messukeskus"-opasteita, jotka johdattavat sinut messukeskuksen eteen.

Torstaina pohjoinen sisäänkäynti on auki klo 19 asti. Liikenteenohjaus ohjaa teidät vähiten ruuhkaiselle sisäänkäynnille siihen asti. Tämän jälkeen sisäänkäynti tapahtuu pelkästään eteläisen sisäänkäynnin kautta.

Videoilla tapahtumaan kulku:
Helsingin suunnasta.
Jyväskylän suunnasta.

Pysäköinti

Pysäköintialueella on ilmainen pysäköinti.

Eteläisen sisäänkäynnin parkkiin pääsee ajamaan messukeskuksen pääparkin kautta. Kuten kuvassa näkyy vihreällä nuolella. Bussipysäkin ja taxitolpan puolelta ajaminen eteläiseen sisäänkäynnin eteen on kielletty, kuten kuvassa näkyy punaisella nuolella.

Yläpuolella olevaan karttaan on merkitty tapahtuman pysäköintialue, joka sijaitsee E-hallin pohjoispuolella. Lastaus tapahtuu E-hallin pohjoiselta ja eteläiseltä sisäänkäynniltä n. 20 metrin päässä tapahtuman ovilta. Tampereen messu- ja urheilukeskuksen ovien eteen parkkeeraaminen on EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Julkisilla tapahtumaan

Jos olet tulossa kauempaa, niin sinun on helpointa matkustaa ensin Tampereen juna-asemalle tai linja-autoasemalle. Bussilinjalla 14 pääsee suoraan tapahtumapaikan pääovien eteen. Juna-asemalta lähin pysäkki on tien toisella puolella vastapäätä juna-asemaa. Linja-autoasemalta lähin pysäkki on linja-autoaseman edessä. Jos linja-autolla kulkeminen on mielestäsi hankalaa, on tietenkin mahdollista käyttää myös taxia. Kyyti bussi- ja juna-asemalta maksaa noin 13-18 euroa.

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana toimii Tampereen messu- ja urheilukeskuksen E-halli, eli TähtiAreena. Areenalla on saatavilla kaikki peruspalvelut ravintolasta suihkuihin ja nukkuma-alueeseen. Tämän lisäksi tapahtumapaikan ympäristöstä löytyy kävelymatkan päästä mm. Citymarket, Hesburger, Subway, Burger King sekä muita ravintoloita ja kauppoja.

Infopiste

Infopiste auttaa kaikissa tapahtumaan liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa, mm.:

 • lipunmyynti,
 • löytötavarat,
 • raportoi verkko-/sähköongelmista sekä
 • pieni ensiapu (laastarit yms.).

Infopiste päivystää tapahtuma-aikana myös Discordissa #infodesk-kanavalla.

Gameinfo

Tapahtuman turnauksiin osallistuvia pelaajia palvelee Gameinfot, jotka auttavat parhaansa mukaan sekä Pro- että Amateur-turnausten osanottajia kaikissa turnaukseen liittyvissä ongelmissa. Gameinfo on avoinna koko tapahtuman ajan, poislukien yöt (klo 02:00 - 09:00).

Ensiapupiste

Tapahtuman ensiapupiste sijaitsee infopisteen yhteydessä. Haavereiden sattuessa kannattaa ilmoittaa lähimmälle järjestäjälle tai kävellä suoraan infopisteelle. Hätätilanteessa soita hätänumeroon 112.

Hygienia ja peseytyminen

Tampereen messu- ja urheilukeskuksen A-hallista löytyy sekä miehille että naisille selkeästi opastetut omat suihku- ja pukuhuonetilat, jotka ovat käytössäsi koko tapahtuman ajan.

Nukkuminen

Yleinen käsitys on, että koko tapahtuma pyritään valvomaan "samoilla silmillä".  Suosittelemme hyödyntämään tapahtuman nukkuma-aluetta ja tuomaan mukanasi oman patjan, tyynyn sekä makuupussin. Huom! Nukkuminen on turvallisuussyistä sallittua vain sille varatulla alueella. Nukkuma-alue sijaitsee A-hallissa ja on valvottu ja kaikille yhteinen. Tapahtuman nukkuma-alueella on kylmä betonilattia, joten suosittelemme huomioimaan tämän nukkumavarusteiden osalta. Kannattaa pakata vaikka villasukat ja toinen makuualusta ym. mukaan jos se vain on mahdollista. Korvatulpat ovat myös hyvä varuste herkkäunisille.

Ruokailu

Tapahtuman aikana messukeskuksessa on mahdollisuus buffet-ruokailuun. Ruokailu tapahtuu TähtiAreenan 2. kerroksessa Finnrestan Barcelona-ravintolassa. Ruokailu sisältää lämpimän aterian lisäksi monipuolisen salaatti- ja leipäpöydän. Ruokajuomana voi nauttia vettä. Jälkiruoaksi löytyy kahvia ja teetä.

Huom! Kasvisvaihtoehdot ja erityisruokavaliot on mahdollista saada erillisinä lautasannoksina keittiöstä.

Ruokailuhinnasto

 • Ruokalippu ennakkoon lippukaupasta 10 € / hlö (23.2.2020 asti.)
 • Ruokalippuja voi ostaa ravintolasta hinnaston mukaisesti 10 €/ hlö.
 • Yksi ruokalippu oikeuttaa yhteen ruokailuun.

Ravintolan menu ja aukioloajat

Torstai Perjantai Lauantai
Lounas: 11:00-15:00
Päivän raaste/salaatti
Lihapyöryköitä kermakastikkeessa L,G
Chimichurri-kastikkeella maustettua härkispaistosta M, G, VEG
Paahdettua hunajaporkkanaa M, G
Perunamuusia L, G
Leipä ja levite
Jäävesi
Kahvi tai tee
Lounas: 11:00-15:00
Päivän raaste/salaatti
Miedosti tulista kebabia M, G
Kasvisbiryani M, G, VEG
Paahdettua parsakaalia kurpitsansiemenillä M, G, VEG
Höyrytettyä riisiä M, G, VEG
Leipä ja levite
Jäävesi
Kahvi tai tee
Päivällinen: 18:00-21:00
Päivän raaste/salaatti
Tacoja ja chili con carne M, G
Tacoja ja chili cin carne M, G, VEG
Nyhtökaura-caponata M, VEG
Batatas Bravas eli espanjalaiset lohkoperunat M, G, VEG
Leipä ja levite
Jäävesi
Kahvi tai tee
Päivällinen: 16:00-20:00
Päivän raaste/salaatti
Make your own Hot Dog – tuunaa oma hodarisi L
Cajun-maustettua kukkakaalia M, G, VEG
BBQ-maustettua perunaa M, G, VEG
Leipä ja levite
Jäävesi
Kahvi tai tee
Päivällinen: 16:00-20:00
Coleslaw L, G
Perunasalaattia L, G
Nachoja & salsaa & Cuagamole M, G
Patonkia ja tuorejuustoa
Hot Wings, aurajuustodippiä, porkkana- ja kurkkutikkuja M, G
Makkaravalikoima M, G
Chipotle-maustettuja lohkoperunoita M, G, VEG
Leipä ja levite
Jäävesi
Kahvi tai tee

G = gluteeniton, M = maidoton, L = laktoositon
Allergeeneista lisätietoa ravintolan henkilökunnalta.

Kioski

Tapahtuman aikana TähtiAreenan 2. kerroksessa toimii Finnrestan Barcelona ravintola/kioski. Valikoimassa mm. jogurttia, hedelmiä, smoothieita, täytettyjä sämpylöitä, kahvia, teetä, pullaa, virvokkeita, jäätelöä ym.

Aukioloajat:
Torstai
18:00 - 23:00
Perjantai
9:00 - 23:00
Lauantai
9:00 - 23:00

Kodinkonealue

Tapahtuma-alueella on oma alueensa kodinkoneille. Voit ottaa mukaan esim. kahvin-/vedenkeittimen ja valmistaa omat evääsi ko. alueella. Alueen perusideana on tarjota paikka kodin pienkoneille, eli esim. jääkaappi-pakastinyhdistelmää ei alueelle saa tuoda. Järjestäjien toimesta alueella ei ole kodinkoneita valmiina.

Kodinkonealueen ohjesäännöt:

 • Merkitse omat laitteesi esim. teipillä ja tussilla
 • Poista laite verkkovirrasta käytön jälkeen, eli töpseli on kiinni vain silloin kun käytät laitettasi
 • Ethän käytä muiden kodinkoneita ilman lupaa
 • Pyrithän pitämään alueen siistinä ja järjestyksessä

Pohjakartta

Hotellit

Mikäli et halua majoittua tapahtumapaikalla, lähimmät hotellit löytyvät 4-8 kilometrin säteellä Tampereen messu- ja urheilukeskuksesta.

"Hyödynnä Sokos Hotel Tornin ja Original Sokos Hotel Villan tarjoama BLANTREK2020 koodi ja majoitu Tampereen ydinkeskustassa!

Hinta sisältää runsaan aamiaisen, asiakassaunan, langattoman nettiyhteyden (Wi-Fi) ja ALV. Huomioithan, että varaukset tulee tehdä 25.2. mennessä. Muistathan käyttää BLANTREK2020 koodia varausta tehdessäsi.

Varaa huone osoitteessa https://www.sokoshotels.fi/"

Leuka pystyyn ja hymy huulille

Koko homman ydin on hauskanpito kavereiden kanssa. Tapahtumassa voi tulla tilanteita jolloin kaikki ei menekään niin kuin pitäisi ja voi jopa olla, että aikataulut jätättävät sekä verkko sekoaa. Nämä asiat pitää vain osata ottaa huumorilla ja jättää turha stressi kotiin. Teemme parhaamme että tapahtuma olisi onnistunut, mutta loppukädessä se on täysin kävijöistä kiinni.

Etkö löytänyt kaipaamaasi?

Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla jäi jotain kysyttävää! Voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Löydät meidät myös sosiaalisista medioista ja vastaamme mielellämme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. LanTrekin porukan löytää myös Discord-keskustelupalvelusta.