Pirkanmaan Yrittäjät tuo LanTrekeille VR-pelaamista ja tietoa yrittäjyyden alkutaipaleelle

Pirkanmaan Yrittäjät tuo LanTrekekeille oman osastonsa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Osastolla pääset esimerkiksi kokeilemaan VR-pelaamista, virittämään sormesi Dirty Harry -flipperin napeille ja kisaamaan palkinnoista. Voit myös jutella ja kysellä yrittäjyydestä ja yrittäjäksi ryhtymisestä.
Perjantaina ja lauantaina tapaat osastolla aloittavan yrittäjän parhaat ystävät Uusyrityskeskus Ensimetristä. Ensimetri neuvoo yrittäjäksi haluavia Pirkanmaalla maksutta. Ensimetrin hanke Ammatti työksi – työ rahaksi tarjoaa tietoa yrittäjyydestä, valmennusta, ja henkilökohtaista neuvontaa toisen asteen ammatillisiin opintoihin niin opiskelijoille kuin opettajillekin – tule juttelemaan!

Lauantaina Pirkanmaan Yrittäjien osastolla lisäksi Aurora Nutrients ja Portaali

Aurora Nutrientsin Vaisto on aminohappoja ja yrttiuutteita sisältävä ravintolisä annosteltuna veden kanssa nieltäviin gelatiinikapseleihin. Tule tutustumaan!
Myös Tampereen ensimmäinen virtuaalitodellisuusliike, Portaali, tuo osastollemme oman pelinsä Kyber Knightsin, josta on LanTrekejä varten räätälöity kahden pelaajan versio. Pelaamisen ohella voit tutustua Portaalin tarjontaan: päräyttävimmät pelit ja huikeimmat elämykset laadukkaimpien laitteiden avulla, joko yksin tai yhdessä ystävien kanssa nautittavaksi.

Yrittäjyys on merkittävä työllistymisvaihtoehto myös pelialalla – Pirkanmaan Yrittäjät on yrittäjyyden asiantuntija ja vaikuttaja

Yrittäjyyden merkitys Suomen kilpailukyvylle kasvaa. Esimerkiksi yksinyrittäjien määrä on kahdeksassa vuodessa kasvanut yli 60 000 yrittäjällä ja me olemme yrittäjän tukena perustamisvaiheesta asti. Pirkanmaan Yrittäjät on yli 8000 jäsenen järjestö yrittäjän asialla – tavoitteenamme on tehdä Pirkanmaasta yrittäjyyden (ja onnistumisen) mallimaakunta Suomessa.
Pirkanmaan Nuorten yrittäjien toiminta on erityisesti suunnattu alle 35-vuotiaille yrittäjille, tervetuloa mukaan ja tutustumaan meihin. Se tapahtuu helpoiten, kun tulet moikkaamaan meitä osastollemme!