MEDIACREW HAKEE JOUKKOONSA INNOKKAITA JA LUOVIA TEKIJÖITÄ

Oletko armoton sometykittäjä, joka tykkää tuottaa sisältöä ja olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa? Vai viiltääkö sanainen säiläsi ja nautit, kun saat tuottaa tekstisisältöä muiden kulutettavaksi?

MediaCrew etsii joukkoonsa uusia innokkaita tekijöitä tuottamaan sisältöä somekanaviimme, toteuttamaan markkinointia, ylläpitämään sivustoamme ja palvelemaan tiedonjanoisia. Olemme näkyvästi esillä kaikissa käytetyimmissä somekanavissa sekä tuotamme jatkuvasti sisältöä kävijöillemme sanallisessa, visuaalisessa ja myös liikkuvan kuvan muodossa. Lisäksi järjestämme erilaisia kilpailuja, ideoimme ja kehitämme uusia sisältöjä, kokeilemme jatkuvasti uusia juttuja ja puskemme asioita tiiminä eteenpäin.

Haemme tällä hetkellä kahta sometykittäjää, jotka ryhtyvät tuottamaan lisää sisältöä somekanaviimme sekä kahta ylläpitäjää/toimittajaa, jotka tuottavat ja ylläpitävät tekstimuotoisia sisältöjä palveluissamme. Tehtäviin kuuluu myös paljon muuta näiden lisäksi, joten osaamisesi ja toiveesi vaikuttavat tehtäviin. Pyrimme löytämään jokaiselle mielekästä tekemistä ja tehtäviä, joissa pääset loistamaan. Viestimme ja palvelemme kuluttajia jatkuvasti, joten muista creweistä poiketen, MediaCrewissa on mahdollista tuottaa sisältöjä ja työskennellä median parissa ympäri vuoden.

Jos olet idearikas, luova ja innokas sisällöntuottaja, tässä on mitä mahtavin tilaisuus päästä työskentelemään Suomen suurimpiin kuuluvan lanitapahtuman parissa ja tuottamaan sisältöjä suurelle yleisölle. Odotamme sinulta ennen kaikkea innokasta ja aktiivista asennetta hommien hoitamiseen. Perehdytämme sinut tehtävääsi. Ympäriltä saat aina apuja kokeneemmilta tekijöiltä. Työtehtävissä on etua aikaisemmasta kokemuksesta median parissa (esim. kuvankäsittely, videoeditointi, blogit, ylläpitoroolit, artikkelit, somekanavat jne.), aikaisemmasta lanikokemuksesta sekä esports-tuntemuksesta.

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille hakemus täältä. Muistathan valita hakemukseen tiimiksi MediaCrew!

Antti "nautti" Nietula
MediaCrew Function Head
antti.nietula(at)lantrek.org