InfoCrew: Infolaiseksi LanTrekkiin? (5 henkeä)

LanTrek kaipaa vuosi vuodelta lisää innokkaita infolaisia tekemään suurempaa ja parempaa tapahtumaa kävijöilleen. Tätä työtä varten etsimme uusia lanien järjestämisestä kiinnostuneita henkilöitä mukaan jaloon ryhmäämme.

InfoCrew on hyvä paikka aloittaa lanijärjestäminen. Infossa tulet tietämään kaikesta kaiken, tai ainakin mistä sen saa selvitettyä. Saat siis poikkileikkauksen kaikesta laneihin liittyvästä. Työ ei vaadi erikoisosaamista vaan hommaan riittää asiakaspalveluhenkisyys, talkoomeininki ja tietenkin tärkein, hyvä fiilis! Tietojen ja taitojen karttuessa haastavampia tehtäviä tarjotaan niistä kiinnostuneille.

Työtehtäviin kuuluu mm. kävijöiden sisäänotto, lipunmyynti ja konversoiminen sekä infopankkina toimiminen sekä kävijöille että järjestäjille.

Kaikkiin tehtävät hoidetaan tiimeissä eikä kukaan joudu hommiin yksin. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!

Osallistuminen infoon oikeuttaa sinut: 1 lämpimään ateriaan tapahtumapäivinä, LanTrek järjestäjäpaitaan sekä omaan järjestäjien nukkumisalueeseen. Halutessasi saat työstäsi myös työtodistuksen.

LanTrekin InfoCrewiin ovat tervetulleita kaikki! Tule mukaan ja ota kaverit kans. Jos kiinnostuit, lähetä meille hakemus täältä. Muistathan valita hakemukseen tiimiksi InfoCrew!

Jasmina ”JJ” Khabbal
InfoCrewin Function Head
jasmina.khabbal(at)lantrek.org