HAE MUKAAN LANTREKIN LIVECREWIIN

Kiinnostaako sinua lanijärjestämisen lisäksi striimaaminen, ääni- ja valotekniikka, videokuvaus tai TV-tuotanto? Tällöin LiveCrew on sinulle juuri oikea paikka! LanTrekin LiveCrew etsii uusia innokkaita tekijöitä takaamaan nautinnollisen kokemuksen niin paikan päällä kuin kotona ruutujen ääressä tapahtumaa seuraaville.

LiveCrew:n tehtäviin kuuluu tapahtuman PUBG-lähetysten tuottaminen sekä tapahtuman valo- ja äänitekniikasta huolehtiminen. Sinun työtehtäväsi voi olla esimerkiksi ääniteknikko, valoteknikko, kameramies, grafiikkaoperaattori, tekninen ohjaaja tai jonkin muu vastaava rooli. Pyrimme etsimään jokaiselle juuri sen itselle mielenkiintoisimman tehtävän. Tehtäviin kuuluu myös tekniikan rakentaminen ja purku.

Odotamme sinulta ennen kaikkea innokasta ja aktiivista asennetta hommien hoitamiseen, perehdytämme sinut tarvittaessa tehtävääsi. Ympäriltä saa aina apuja kokeneemmilta tekijöiltä. Työtehtävissä on etua aikaisemmasta kokemuksesta livetekniikan parissa, aikaisemmasta lanikokemuksesta sekä esports-tuntemuksesta.

Tervetuloa mukaan LiveCrewin mukavaan porukkaan! Laita hakemuksesi tästä, muista valita lomakkeella tiimiksi LiveCrew.