Tapahtumaan saapuminen

Lanit ovat alkaneet! Olemme koonneet vinkkejä, joiden avulla saapuminen ja tapahtumassa oleskelu sujuu mahdollisimman mukavasti.

Saapuminen omalla autolla

Monelle on varmastikin helpointa saapua tapahtumaan omalla autolla. Tapahtumapaikka sijaitsee n. 6 km päässä Tampereen keskustasta osoitteessa Ilmailunkatu 20, 33901 Tampere. Ajo-ohjeet kotoasi tapahtumapaikalle on varmasti helpointa katsoa itse suosimastasi karttapalvelusta. Tampereen seudulla voit seurata "Messukeskus"-opasteita, jotka johdattavat sinut messukeskuksen eteen.

Torstaina pohjoinen sisäänkäynti on auki klo 19 asti. Liikenteenohjaus ohjaa teidät vähiten ruuhkaiselle sisäänkäynnille siihen asti. Tämän jälkeen sisäänkäynti tapahtuu pelkästään eteläisen sisäänkäynnin kautta.

Videoilla tapahtumaan kulku:
Helsingin suunnasta.
Jyväskylän suunnasta.

Pysäköintialueella on ilmainen pysäköinti.

Eteläisen sisäänkäynnin parkkiin pääsee ajamaan messukeskuksen pääparkin kautta. Kuten kuvassa näkyy vihreällä nuolella. Bussipysäkin ja taxitolpan puolelta ajaminen eteläiseen sisäänkäynnin eteen on kielletty, kuten kuvassa näkyy punaisella nuolella.

Saapuminen julkisilla

Jos olet tulossa kauempaa, niin sinun on helpointa matkustaa ensin Tampereen juna-asemalle tai linja-autoasemalle. Bussilinjalla 14 pääsee suoraan tapahtumapaikan pääovien eteen. Juna-asemalta lähin pysäkki on tien toisella puolella vastapäätä juna-asemaa. Linja-autoasemalta lähin pysäkki on linja-autoaseman edessä. Jos linja-autolla kulkeminen on mielestäsi hankalaa, on tietenkin mahdollista käyttää myös taxia. Kyyti bussi- ja juna-asemalta maksaa noin 13-18 euroa.

Kävijäopas

Jos mietityttää mitä kannattaa ottaa mukaan, lue kävijäoppaasta vinkkejä. Sinne olemme keränneet tietoa esimerkiksi ruokailusta, suihkuista, nukkumisesta ja muista olennaisista asioista.

Tapahtuman säännöt

Tiesitkö, että laneille ei saa ottaa mukaan leathermania ja reseptilääkkeisiin tarvitset mukaasi reseptin? Lue tapahtuman säännöt ajatuksella läpi ennen saapumista, jotta vastaan ei tule ikäviä yllätyksiä

Sosiaalinen media

Muista seurata meitä sosiaalisissa medioissa, jotta pysyt kaikessa kivassa mukana!

LanTrek Facebook
LanTrek Twitter
LanTrek Instagram
LanTrek TV
Discord

Tervetuloa laneille, toivottaa koko LanTrekin väki!